skip to Main Content

Creatieve catering op maat

In Zoet Gezelschap verzorgt catering op maat. Met als doel: jouw moment onvergetelijk maken. Kies jouw wensen uit ‘ons menu’. Wat is het moment van de dag en wat is de gelegenheid? En natuurlijk kan je daarbij gebruik maken van één van onze specials. Want daar zijn wij best een beetje trots op. Ook hebben we een aantal menu’s samengesteld die wisselen per seizoen.

In een persoonlijk gesprek adviseren we je graag bij het maken van de juiste keuzes. Daarna maken we een passend voorstel. En uiteindelijk hopen we samen met jou het moment tot een onvergetelijk succes te maken.

Bakken, proeven en ruiken op jouw locatie

Wij bakken en kokkerellen het liefst op locatie, zodat we jullie kunnen meenemen in de beleving. Door te ruiken en te proeven. Niets is lekkerder dan de geur van vers gebakken taart, een pan soep die staat te pruttelen of broodjes die net uit de oven komen. Bij In Zoet Gezelschap houden we niet van grote overvolle borden, daarom maken we smaakvolle en stijlvolle bites. Zodat je van veel lekkers kunt proeven en genieten. We nemen onze spullen mee naar de locatie. En natuurlijk laten we de keuken weer netjes en schoon achter. Geen keuken tot de beschikking? In overleg kunnen wij de nodige bakfaciliteiten verzorgen.

Van bruiloft tot buurtfeest

Benieuwd naar welke momenten we kunnen verzorgen? Een bruiloft (jáááá!), een zakelijk evenement, familiefeest, buurtborrel of kraamfeest, eigenlijk zijn we overal voor in. Dus staat jouw moment hier niet bij maar heb je een ander unieke gelegenheid waarbij je denkt dat In Zoet Gezelschap een goede aanvulling kan zijn? Bel, of stuur een berichtje, we denken namelijk graag mee.

Back To Top