skip to Main Content

Fotografie: Foto Nicolai

Over ons

Mijn naam is Anita, trotse eigenaresse van In Zoet Gezelschap. Ik woon met veel plezier op de prachtige Veluwe met mijn gezin.

Na diverse opleidingen en werkervaring in het toerisme, de theaterwereld, de horeca, de patisserie en de zorg – in zowel binnen- als buitenland – kreeg ik steeds meer het gevoel: het is leuk, maar het is het nèt niet. Daarom besloot ik mijn hart te volgen en te starten met In Zoet Gezelschap. Zodat ik alles kan doen wat ik zo leuk vind!

In het kort: enthousiast, buitenmens, hou van bos-, hei-, strandbanjeren en avontuur, enorme zoetekauw, wilde mijn eigen bruiloft cateren (maar mijn geliefde echtgenoot vond dat geen goed idee…), creatief, veel geacteerd en gedanst en nog steeds altijd in voor een dansje!

Ik heb een team van enthousiaste collega’s om mij heen verzameld. Ons doel is om jou en je gasten een warm welkom te geven en jullie in de watten te leggen. Mensen nader tot elkaar te brengen in een wereld die nooit stil staat. Een onvergetelijk moment creëren waar jij en je gasten plezier maken met elkaar en mooie gesprekken voeren onder het genot van onze huisgemaakte lekkernijen, lekkere drankjes en sfeervolle styling.
Dat is: In Zoet Gezelschap.

ANDEREN OVER ONS

Back To Top